Welkom bij de Veelkleurige Stad Rotterdam op Internet!
www.veelkleurigestad.nl


Nieuwsbrief kleurenpalet 2001

Een veelkleurige website, een tentoonstelling over feesten samen vieren, een tentoonstelling over veelkleurigheid in gevangenissen? Enkele ideeŽn van het kleurenpalet 1999 en 2000. Ook dit jaar is er een nieuwe groep, het kleurenpalet 2001. Wie zijn dit, wat doen zij en welke ideeŽn hebben zij bedacht? Lees meer hierover en over de zes ideeen die zijn geselecteerd voor de veiling op 20 november.
» klik hier voor de nieuwsbrief

Over deze site
O
p 15 juni 2001 ging een nieuwe site voor multicultureel Rotterdam de lucht in: www.veelkleurigestad.nl. De site is een idee van het Kleurenpalet, een creatieve denktank van burgers van velerlei kleur, leeftijd en achtergrond. In opdracht van het Programma Veelkleurige Stad van de Gemeente Rotterdam ontwikkelen zij elk jaar ideeŽn om het veelkleurige karakter van Rotterdam zichtbaar te maken en te versterken.

Het idee werd 'gekocht' en verder ontwikkeld door Etnomedia. Zij zijn eigenaar van de site, die een toegangspoort moet worden voor mensen die op zoek zijn naar informatie over veelkleurig Rotterdam op het gebied van entertainment, ondernemerschap, werk en opleiding, activiteiten van organisaties, en links naar relevante sites, o.a. van de gemeente Rotterdam.


De website zal de komende tijd voorzien worden van meer content zodat u elke week weer iets nieuws kunt lezen. Voor vragen, commentaar en reacties kunt u een mailtje sturen naar webmaster@veelkleurigestad.nl